Nieuws

NU’91 wijst eindbod cao ziekenhuizen af

Na zeven onderhandelingsrondes kwam NVZ met een eindbod. Dit hebben NU’91, als onderhandelaar namens de NVDA, en de andere bonden afgewezen, onder andere vanwege de salarisparagraaf en de reiskostenvergoeding.

Doe je mee met de Digitale Leerweken 2023?

De Digitale Leerweken komen er weer aan van 6 februari tot en met 3 maart! Vier weken lang gratis, geaccrediteerde e-learnings volgen. Over partners informeren, sekspositiviteit en hoe seksuele gezondheid ook publieke gezondheid is.

Zanzu.nl: jouw helpende hand

Praten over anticonceptie of soa’s met niet-Nederlandstaligen: het is ontzettend belangrijk, maar hoe doe je dat? Zanzu.nl helpt jou als doktersassistent of praktijkondersteuner om jouw patiënten te woord te staan bij vragen over hun lichaam en seksualiteit.

Dagvoorzitter NVDA Congres: Kees Tol

De dagvoorzitter van het NVDA congres op 22 april is presentator, producer en acteur Kees Tol, bekend van onder andere The Dream, De 3 Sterren Camping en Homeward Bound.

NVDA in ViIla VdB op NPO Radio 1

NVDA in de media: ‘Een belangrijke rol van doktersassistenten is om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ze zijn goed opgeleid om ervoor te zorgen dat de huisarts die mensen als eerste ziet die als eerste zorg nodig hebben.’

NVDA in Dagblad Trouw

NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp reageert in Trouw op de Patiëntenfederatie Nederland die vindt dat doktersassistenten niet moeilijk moeten doen als patiënten geen antwoord willen geven.

Gastlessen Vista College Heerlen

Doktersassistent zijn is een beroep en geen functie. Dat was het motto van de NVDA gastlessen aan student-doktersassistenten bij Vista College in Heerlen, eerder deze maand. 

Swingende afsluiting NVDA congres 2023

We sluiten het NVDA congres 2023 swingend af met een optreden van OG3NE, de meidenband van de zussen Lisa, Amy & Shelley met hun harmonieuze vocale kwaliteiten. Ben jij er ook bij?

Dag van Verantwoord Medicijngebruik

Vandaag is het de Dag van Verantwoord Medicijngebruik. Deze dag staat dit jaar in het teken van Geneesmiddelen en verkeer. Medicijnen kunnen invloed hebben op de rijvaardigheid. Dit geldt zowel voor automobilisten als bijvoorbeeld fietsers. Er is een website voor zorgverleners en patiënten over de invloed van medicatie op de rijvaardigheid.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg