Nieuws

Webinar over het nieuw pensioenstelsel

Vrijdag 30 juni van 16.00 – 16.45 uur organiseert Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) een gratis webinar over het nieuwe pensioenstelsel voor iedereen die pensioen opbouwt bij PFZW en voor gepensioneerden. Met de mogelijkheid om live je mening te geven en vragen te stellen. Meld je nu aan.

Samenwerking NVDA en ZZP Nederland

De NVDA en ZZP Nederland slaan de handen ineen voor de zzp’ers. Hiermee trekken beide organisaties samen op om de belangen van zzp’ers te behartigen en om het ondernemerschap van de zzp’er te verbeteren.

Een chatbot als doktersassistent?

In een NOS-bericht vertelt huisarts Peter Dekkers over het gebruik van zijn ontwikkelde chatbot ‘Praat met de dokter’. Volgens NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp kan kunstmatige intelligentie misschien een welkome oplossing worden voor het tekort aan doktersassistenten en de werkdruk.

Jubileumfilm NVDA 60 jaar

Voor het zestigjarig bestaan van de NVDA maakten we een film, waarin doktersassistenten vertellen over hun vak en over de vereniging. Je hoort waarom zij zoveel van hun vak houden, waar ze trots op zijn en wat hun dromen zijn voor de toekomst.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg