CAO

Wat doen wij voor jou?
Een cao (collectieve arbeidsovereenkomst) komt tot stand door onderhandelingen tussen werknemers- en werkgeversorganisaties. Er worden afspraken gemaakt over onder meer loon en toeslagen, werktijden en vakantie, scholing en kinderopvang. De NVDA zit, samen met andere werknemersorganisaties, aan tafel bij verschillende cao’s. Dat kan in de voorbereidingsfase zijn of direct bij de onderhandelingen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is misschien niet altijd zichtbaar wat de NVDA voor jou doet, maar achter de schermen wordt er veel overlegd en onderhandeld. Onze bijdrage aan deze overleggen is van essentieel belang. Zo kunnen wij invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden: je recht op loonsverhoging, vrije dagen, toeslagen, vergoedingen en persoonlijke ontwikkeling. Heel belangrijk dus!

CAO-informatie voor NVDA-leden 

Voor NVDA-leden (eerst inloggen) zijn er FAQ’s over de CAO. Deze beantwoordt meer specifieke vragen dan de algemene CAO-app Huisartsenzorg.

CAO-app Huisartsenzorg

Er is een app voor leden en niet-leden die antwoord geeft op een aantal CAO-vragen.

De app bevat naast de complete cao-tekst praktische tools, FAQ’s en bijvoorbeeld informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’. Maar ook nuttige links naar externe websites. En handige tools zodat je kan berekenen wanneer je recht hebt op AOW of om je zwangerschaps- en bevallingsverlof te berekenen. De app is te downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore.

Informatie over de cao’s

Je vindt hieronder voor een aantal werkvelden de laatste cao’s, dan wel de status van de onderhandelingen.

Meer weten?

Kijk bij FAQ CAO (inloggen) of stuur een mail.
Of bel met het secretariaat op (030) 263 1040.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op