Over de NVDA

De Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) is de beroepsvereniging van doktersassistenten. De NVDA staat voor kwaliteit van het beroep doktersassistent.

Een doktersassistent kan werken in huisartspraktijken, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Maar ook bij arbodiensten, binnen de jeugdgezondheidszorg (JGZ) en vele andere werkvelden.

De NVDA is van en voor doktersassistenten!

Jouw belangen

De NVDA behartigt de belangen van alle doktersassistenten. Ook de jouwe! In de maatschappij en op de werkvloer, in de cao en op de arbeidsmarkt. Onze beroepsvereniging zet zich in voor scholing, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, diensten en contacten tussen collega’s.

De NVDA:

Hoe meer, hoe krachtiger

Hoe meer leden, hoe beter we gehoord worden. Want samen staan we sterk. Word ook lid!

 

Algemene Ledenvergadering (ALV)

De Algemene Ledenvergadering is de jaarlijkse bijeenkomst van de NVDA waarbij het bestuur de leden ontmoet. Als NVDA-lid heb je dan gelegenheid om je uit te spreken over het beleid van de beroepsvereniging. Leden kunnen na inloggen het verslag downloaden.

De NVDA geeft ook een leerzaam tintje aan de ALV door een workshop te organiseren over een onderwerp dat interessant is voor alle doktersassistenten. Ben je lid? Dan ben je van harte welkom bij de ALV!

Organogram NVDA

 

NVDA appeltjes

Het bestuur kan een NVDA-appeltje uitreiken aan leden die zich intensief inzetten of hebben ingezet voor de vereniging en een bijzondere bijdrage hebben geleverd.

Documenten (alleen voor leden)

Meer informatie

Meer informatie (alleen voor leden)

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg