• Home
  • Wijzigingen in het NVDA lidmaatschap per 1 januari 2021

Wijzigingen in het NVDA lidmaatschap per 1 januari 2021

De NVDA heeft per 1 januari 2021 alle lidmaatschappen omgezet naar persoonlijke lidmaatschappen. Dit betekent dat u geen groepslidmaatschap meer heeft en nu zelf de contributiefactuur ontvangt en zelf verantwoordelijk bent voor betaling.

Indien u zelf de factuur betaalt, verzoeken we u te controleren of uw privégegevens (adres en e-mailadres) kloppen en indien u automatisch incasso van uw privérekening wilt, dan ontvangen wij graag uw IBAN waar wij het contributiebedrag van kunnen afschrijven.

Indien u geen automatische incasso wilt, komen er € 2,50 administratiekosten bij. Betaling dient te geschieden binnen een maand en altijd met vermelding van uw registratienummer en het factuurnummer. Betalingen zonder registratienummer verwerken wij administratief niet.

Privé e-mailadres en -adresgegevens

Wij hebben uw juiste privé e-mailadres nodig voor verzending van de factuur, nieuwsbrieven en overige informatie vanuit de NVDA.

Verder hebben wij uw juiste privé adresgegevens nodig hebben voor verzending van het vakblad ‘De Doktersassistent’.

Controleer of wijzig uw gegevens door uw profiel bij te werken via de website of mail naar ledenadministratie@nvda.nl.

Automatische verlenging

Uw lidmaatmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd vanaf de begindatum. Het lidmaatschap eindigt indien er uiterlijk een maand voor het einde van de looptijd een schriftelijke opzegging heeft plaatsgevonden en u een bevestiging van de opzegging heeft ontvangen.

Vergoeding door werkgever

Werkt u in de huisartsenzorg? Dan vergoedt de werkgever 70% van de contributie of in zijn geheel tot een maximum van € 125,- per jaar. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder cao huisartsenzorg artikel 6.12.

Betaling via de werkgever

Uiteraard kunt u uw factuur aan uw werkgever geven voor betaling van de factuur met vermelding van uw registratienummer en factuurnummer. Wij verlenen geen automatische incasso voor een bankrekeningnummer van de werkgever.

Ledenadministratie NVDA.
ledenadministratie@nvda.nl

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg