• Home
  • Nieuws tags: vrijwilligers

Nieuws

‘De arbeidsvoorwaarden kunnen beter’

‘Als ik ergens een mening over heb, dan vind ik het belangrijk om die te uiten.’ Claudia Dalacu werkt als doktersassistent op de poli gynaecologie in het ADRZ in Goes. Daarnaast is ze lid van de NVDA expertgroep ziekenhuizen. Ze vertelt graag over haar betrokkenheid bij de beroepsvereniging.  

Gastlessen Vista College Heerlen

Doktersassistent zijn is een beroep en geen functie. Dat was het motto van de NVDA gastlessen aan student-doktersassistenten bij Vista College in Heerlen, eerder deze maand. 

Linda de Boer lid van verdienste

Het bestuur heeft Linda de Boer benoemd tot lid van verdienste van de NVDA. Bestuurslid Marjan zette Linda tijdens de vrijwilligersdag 2022 speciaal in het zonnetje.

Vakblad De Doktersassistent mei 2022

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt zaterdag in je brievenbus. NVDA-(student)leden kunnen het gehele blad al online lezen. Als bijlage is er het NVDA-jaarverslag 2021.

We zoeken jou

Ben jij die doktersassistent die meer zeggenschap in je vak wil hebben? Denk en beslis mee met de NVDA. Wil JIJ ook iets doen in je vakgebied?! Word ambassadeur van de NVDA!

NVDA vrijwilligersuitje 2020

Save the Date: Woensdagavond 25 november (19.30-21.00 uur) organiseert de NVDA een online vrijwilligersuitje voor de NVDA-vrijwilligers.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg