Online ALV 2021 - NVDA

Online ALV 2021

Zaterdag 17 april was de eerste online algemene ledenvergadering (ALV) van de NVDA. Bijna 190 leden hadden zich aangemeld voor deze online vergadering. Een ongebruikelijke situatie voor de bestuursleden voor de camera en vooral ook voor de deelnemers achter de pc.

Voorzitter Kees Gillis begon met het heugelijke feit dat de werkgroep Sekssoa dit jaar 5 jaar bestaat. Hij deed ook een oproep aan iedereen om onze Facebook en website goed in de gaten te houden. Daar staat veel en vaak actuele informatie.

Verder deed het bestuur verslag over de afgelopen periode.

De Ledenraadsleden

Nieuwe benoemingen in de ledenraad: Ingrid de Weijer, Claudia Kuiper en Lena Hak. Welkom en leuk dat jullie je op deze manier willen inzetten voor de NVDA! Ook waren er herbenoemingen, met een bos bloemen, van Monique van Dongen en Barbara Jonk. Barbara: ‘Je leert veel over het functioneren van een beroepsvereniging de ontwikkelingen in ons beroep, maar het is ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling’.

We namen afscheid van Harriëtte van de Ven, Annet Koopman, Monique Brouwer en Ingrid Cuppens. Bedankt voor jullie inzet in de Ledenraad de afgelopen jaren!

Korte scholing

Tot slot gaf Geert Haentjens een korte scholing over de Doktersassistent 3.0 aan de hand van de Roos van Leary. Zo ontdekten de aanwezigen wat hun manier is om problemen op te lossen en hoe je die aanpak kunt verbeteren.

Tot slot

Iedereen bedankt voor jullie deelname! En hopelijk snel tot een volgende keer bij een scholing, contactdag en ALV…

Namens het bestuur en bureau van de NVDA,
Kees Gillis.

Zie ook