Toekomst, discussie en lachen tijdens contactavond Limburg - NVDA

Toekomst, discussie en lachen tijdens contactavond Limburg

‘Interessant’, ‘leerzaam’ en ‘gezellig’ waren wat uitspraken van doktersassistenten van de contactavond ‘De NVDA komt naar je toe’ van NVDA Regio Limburg.

Vele collega’s van Zuid- tot Noord-Limburg volgden de presentaties, zoals toekomstontwikkelingen voor doktersassistenten door NVDA-voorzitter Kees Gillis. Met de titel ‘De doktersassistent blijft onmisbaar’, was hij in gesprek met dokter van Oord, voorzitter LHV kring Limburg. En zo kreeg het publieke waardevolle feedback.

Laila Elghoul gaf praktische info en communicatietips over omgaan met allochtone patiënten. Het bijna voltallige team van huisartsenpraktijk Afferden inspireerde ons met Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk. En er was volop discussie met huisarts de Waart, de POH’s en 4 doktersassistenten tijdens de Ronde Tafelsessies over het toepassen van dit concept in de praktijk. Ook voor vragen over het Kwaliteitsregister Doktersassistent kon je terecht en natuurlijk was er tijd om met de collega’s te netwerken. Een avond die gratis te bezoeken was door NVDA-leden. We sloten de avond ontspannen en heerlijk lachend af met een lachworkshop door Jan Gommans.

Wil je meer weten over nieuwe activiteiten en scholingen in onze regio in 2019? Word NVDA-lid en je geniet van vele voordelen en kortingen op onze scholingen!

Tot ziens namens Astrid, Diana, Marion en Linda,
NVDA Regio Limburg.

 

Zie ook