Studentencampagne gratis lidmaatschap van start - NVDA

Studentencampagne gratis lidmaatschap van start

Deze maand is de studentencampagne van de NVDA van start gegaan. Studenten kunnen tijdens hun gehele opleiding gratis lid worden.
 
Studenten zijn onze toekomstige collega’s in de zorg. Voor hen is het interessant om meer te weten over het toekomstige werk. Hoe gaat dat straks op de arbeidsmarkt? Waar kan ik stage lopen? Is er een plek met vacatures voor doktersassistenten? En voor ons is het fijn dat ze de beroepsvereniging al kennen: de vereniging die scholingen verzorgt, zich sterk maakt voor stageplekken, onderhandelt in cao’s en opkomt voor hun belangen op de werkvloer.
  
Studentleden betaalden tot nu toe € 30 per jaar voor het lidmaatschap. Dit bedrag komt dus te vervallen.

Ken jij doktersassistenten in opleiding?  

Laat hen weten dat ze zich kunnen aanmelden via ikworddoktersassistent.nl of een inschrijfkaart op de flyer die op scholen wordt uitgedeeld. Deze kan de student gratis opsturen naar de NVDA en of een foto ervan sturen naar 06 45 77 24 67. Tijdens een van de eerste weken van schooljaar 2018/2019 (augustus/ september of later) komt een gastdocent langs van de NVDA (een doktersassistent die als vrijwilliger activiteiten in de regio organiseert). Die kan de NVDA kort introduceren, flyers uitdelen en de posters ophangen op een plek waar het mag/kan.

Naar het aanmeldformulier