• Home
  • Speciaal voor doktersassistenten in opleiding: gratis lid!

Speciaal voor doktersassistenten in opleiding: gratis lid!

Misschien vraag je je wel eens af: Hoe gaat dat straks als ik werk zoek? Waar kan ik stage lopen? Is er een plek met vacatures voor doktersassistenten? Waar doe ik ideeën op voor opdrachten van school? Dan zijn wij er voor je. Alle studenten doktersassistent kunnen gratis lid worden. Na aanmelding krijg je inloggegevens voor deze website en heb je:

Het kost je dus niets en toch geniet je van de voordelen.

 

 
 


Kwaliteit

Studenten die een erkende opleiding Doktersassistent volgen kunnen gratis lid worden. De NVDA heeft als beroepsorganisatie het leveren van kwaliteit en patiëntveiligheid hoog in het vaandel. Met name als het gaat om de beroepsuitoefening.

Doktersassistenten kunnen volwaardig NVDA lid worden als zij in het bezit zijn van een door de KNMG of door het ministerie van OC&W erkend diploma doktersassistent. Opleidingen worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit zijn opleidingen waarbij de student ook een deel van de studie een stage volgt in een huisartspraktijk of ziekenhuis en de opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen voor de opleiding doktersassistent die o.a. vastgesteld zijn in de eindtermen. De opleiding staat dan ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO).

Doktersassistenten die een erkend diploma hebben kunnen zich na diplomering inschrijven in het Kwaliteitsregister Doktersassistent. Daarvoor is een erkend diploma nodig. Werkgevers kunnen dit register raadplegen en zien of de sollicitant zijn /haar vak bijhoudt door bijvoorbeeld nascholing.

Het beleid van de NVDA sluit hierbij aan. Dat is de reden waarom alleen studenten die een erkende opleiding volgen gratis lid kunnen worden. Studenten die een niet-erkende opleiding volgen kunnen wel belangstellend lid worden tegen een aspirant-lidmaatschapstarief van € 52,50.

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op