Studentenactie ROC TOP Amsterdam - NVDA

Studentenactie ROC TOP Amsterdam

Gastdocent van de NVDA Aga was op bezoek bij ROC TOP Amsterdam vanwege de NVDA studentencampagne. Aga is doktersassistent en organiseert als vrijwilliger activiteiten in de regio. 

Zij introduceerde de NVDA bij de studenten die tijdens hun gehele opleiding gratis NVDA-lid kunnen worden. Studenten zijn onze toekomstige collega’s in de zorg. Voor hen is het interessant om meer te weten over het toekomstige werk. Hoe gaat dat straks op de arbeidsmarkt? Waar kan ik stage lopen? Is er een plek met vacatures voor doktersassistenten? En voor ons is het fijn dat ze de beroepsvereniging al kennen: de vereniging die scholingen verzorgt, zich sterk maakt voor stageplekken, onderhandelt in cao’s en opkomt voor hun belangen op de werkvloer.

Ken jij doktersassistenten in opleiding? 

Laat hen weten dat ze zich kunnen aanmelden via ikworddoktersassistent.nl of een inschrijfkaart op de flyer die op scholen wordt uitgedeeld. Deze kan de student gratis opsturen naar de NVDA en of een foto ervan sturen naar 06 45 77 24 67. Tijdens een van de eerste weken van schooljaar 2018/2019 (augustus/ september of later) komt.

 

Meer informatie