Updaten ledengegevens: gratis webinar voor zzp’ers en 2 Kabiz-punten - NVDA

Updaten ledengegevens: gratis webinar voor zzp’ers en 2 Kabiz-punten

Controleer en update je persoonlijke gegevens. Jouw voordeel is dat je kans maakt op 1 van de 3 Rituals verwenpakketten. Het voordeel voor de NVDA is dat wij weten wie er (ook) zzp’er is en een webinar over alle zzp-aspecten kunnen organiseren én dat we in oktober ieders Kabiz-lidmaatschapspunten kunnen invoegen in PE online.

We verzoeken je om in te loggen in het ledenportaal en je gegevens bij te werken. Onder degenen die voor 6 september hun profiel hebben bijgewerkt, verloten we 3 Rituals verwenpakketten.

Gegevens bijwerken

Een up to date goed bijgewerkt ledenbestand is ook voor jou van belang. Niet alleen om jou te kunnen bereiken, maar ook om te weten in welk werkveld je werkt, hoe groot onze vertegenwoordiging daar in is voor jouw belangenbehartiging en om je op de hoogte te kunnen houden van relevante informatie over bijvoorbeeld de cao.

Ook voor je Kabiz-punten

In oktober krijgen alle ingeschreven NVDA-leden in PE online er weer 2 lidmaatschapspunten bij. Dan moet wel bekend zijn dat je ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Doktersassistent. Ook een goede reden om je profiel bij te werken toch?

ZZP’ers of geïnteresseerde leden opgelet

Ben je zzp’er, of werk je naast je dienstverband ook als zzp’er, werk dan zeker je profiel bij! Zo weten wij wie er zzp’er zijn zodat wij jullie in de nabije toekomst maximaal kunnen bedienen. Dan maak je ook nog eens kans op een Rituals verwenpakket.

Binnenkort organiseren wij een webinar voor zzp doktersassistenten en triagisten, waarin alle aspecten van het zelfstandig werken aan de orde komen. Van beroepsaansprakelijkheidsverzekering, het beleid van de belastingdienst tot de risico’s die je loopt als zzp’er. Ook is er ruimschoots tijd voor het beantwoorden van vragen.

Ben je al zzp’er of vind je dit een interessant onderwerp en/of overweeg je om zzp’er te worden? Meld je dan aan voor het webinar via secretariaat@nvda.nl. Dan sturen wij de link voor het webinar toe.

Vermeld uitdrukkelijk voor de volledigheid of je al zzp’er bent, naast loondienst ook als zzp’er werkt, of dat je overweegt zzp’er te worden. Voor het webinar en ons ledenbestand zeer relevante informatie!

Zie ook