Oproep: Nieuwe gezichten gezocht voor mijnbaanindepraktijk.nl - NVDA

Oproep: Nieuwe gezichten gezocht voor mijnbaanindepraktijk.nl

Vorig jaar is het platform mijnbaanindepraktijk.nl gelanceerd met een bijbehorende campagne om de huisartsenzorg op de kaart te zetten bij jonge zorgprofessionals, om zo nieuwe collega’s voor in de toekomst te werven. Dit platform is een gezamenlijk initiatief van de sociale partners aan de cao-tafel Huisartsenzorg, verenigd in de SSFH. De NVDA maakt hiervan onderdeel uit. Collega’s uit de huisartsenzorg zijn het gezicht van deze campagne en het platform. De campagne heeft het goed gedaan, we hebben vele positieve reacties gehad. Mede dankzij jullie mooie verhalen kunnen we goed voor de dag komen!

Nieuwe gezichten
Dit jaar willen we de campagne continueren en ook zij-instromers en herintreders aanspreken. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe gezichten. Het platform bevat al veel jongere gezichten, doordat we maar een beperkt aantal mensen kunnen fotograferen willen we ons nu richten op 35 jaar en ouder. Hiermee kunnen we een betere balans in leeftijd vormen en daarmee een breder publiek aantrekken.

Foto-shoot
De foto-shoot vindt plaats op donderdag 8 april tussen 09:00 uur en 18:00 uur in Baarn. We kunnen rekening houden met een voorkeur voor dagdeel, maar kunnen niets beloven over het tijdstip. Er is een visagist aanwezig die je kan voorzien van mooie make-up. Dit is geen verplicht onderdeel en hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de foto-shoot is er een fotograaf, visagist en een producer aanwezig. Op de locatie houden we uiteraard voldoende afstand en zorgen we voor ontsmettings- en beschermingsmiddelen. Afhankelijk van je reistijd is er een mogelijkheid voor reiskostenvergoeding. Als ‘bedankje’ ontvang je jouw foto digitaal en als afdruk. De foto mag je gebruiken zoals je dat zelf wilt, bijvoorbeeld als profielfoto op social media etc.

Selectie
Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen helaas niet iedereen op de foto zetten. We maken een selectie van zo verschillend mogelijke mensen om zo de huisartsenzorg goed te representeren. Iedereen is uniek en mooi zoals die is, voel je daarom vrij om je aan te melden, ook als je het een beetje spannend vindt. Tijdens de foto-shoot wordt je goed ondersteund.

Aanmelden?
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, functie, foto en korte motivatie naar Gazi Duran (gazi@the-others.eu). Deadline voor de aanmeldingen zijn 24 maart. We laten je uiterlijk 29 maart of je bent geselecteerd.