Nova College krijgt predicaat 'topopleiding' voor opleiding Doktersassistent - NVDA

Nova College krijgt predicaat ‘topopleiding’ voor opleiding Doktersassistent

Het Nova College is volgens de Keuzegids Mbo 2020 voor de vierde keer op rij de beste mbo school van de Randstad en is landelijk gestegen van de vijftiende naar de negende plaats. Zestien opleidingen hebben het predicaat ‘topopleiding’ verdiend, waaronder de opleiding Doktersassistent.

Hans Snijders, voorzitter College van Bestuur Nova College, is verheugd over de uitkomsten: “De stijgende lijn zet door. We zien in deze resultaten dat wij goed onze ambitie ‘de meest tevreden studenten in de Randstad’ verder realiseren. Deze scores in de Keuzegids Mbo 2020 weerspiegelen de inzet en betrokkenheid van onze docenten en de medewerkers die het onderwijs ondersteunen. Het College van Bestuur is trots op deze waardering.”

Naast de opleiding van Doktersassistent, krijgen de opleidingen voor Tandartsassistent en Apothekersassistent ook het predicaat ‘topopleiding’. Deze opleidingen verhuizen binnenkort naar de nieuwe campus voor zorg- en welzijnsopleidingen die het Nova College realiseert. Op de nieuwe campus kunnen deze opleidingen straks beter samenwerken aan innovaties met de andere opleidingen in de zorg, welzijn, ict en media.