Bereikbaarheid, bijeenkomsten en bezoek aan NVDA - NVDA

Bereikbaarheid, bijeenkomsten en bezoek aan NVDA

In verband met de Coronacrisis heeft ook de NVDA aanvullende maatregelen voor het kantoor genomen. Dit betekent dat wij in verschillende shifts gaan werken en waar mogelijk vanuit huis, om onderling contact tot het absolute minimum te beperken.

Ook de NVDA doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Dat betekent ook dat wij geen afspraken meer ontvangen bij de NVDA en ook zelf onze afspraken extern hebben afgezegd, in ieder geval tot 9 april 2020. Hetzelfde geldt voor alle bijeenkomsten en scholingen. Wij hebben jullie daar al eerder over bericht.

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar op de gebruikelijke wijze. Mocht je onverhoopt telefonisch geen contact krijgen, stuur ons dan een mail. Dan krijg je antwoord van ons. In deze onzekere tijden proberen we de dienstverlening aan jullie zo goed mogelijk op peil te houden, dus ook eventuele vragen over de cao, verplicht vakantiedagen opnemen en dergelijke.

Heb je binnenkort een afspraak met ons? Dan kun je een telefoontje of een mailtje van ons verwachten om de afspraak uit te stellen, of om te zetten naar een video- of teleconference.

Tot slot

Voor iedereen in ons land is dit een ongekende situatie. Laten we proberen gezond te blijven en ons vooral aan de regels te houden. Alleen eendrachtig kunnen we deze crisis aan! Voor alle doktersassistenten in Nederland: wij weten hoe belangrijk jullie werk is. Ons grootste respect daarvoor.

Bestuur en bureau van de NVDA