'Je kunt het zelf doen!' - NVDA

‘Je kunt het zelf doen!’

Volgens doktersassistent Judith kun je veranderingen zélf doorvoeren of zélf processen verbeteren. ‘Dat maakt het werk heel leuk.’

Je bent samen met je werkgever verantwoordelijk om duurzaam inzetbaar te blijven. Nu en in de toekomst. Wat geeft je energie in je werk, wat helpt jou om met werkdruk om te gaan en hoe kun je meebewegen met veranderingen in je vakgebied? Plezier in je werk dus. Heb JIJ het goed voor elkaar?

Hoe je dit doet?

Doktersassistent Judith is één van de geïnterviewden in de campagne ‘Goed voor elkaar’. Heb je jouw duurzame inzetbaarheid ‘goed voor elkaar’? En ben je samen ‘goed voor elkaar’? Zo kun je ook samen blijvend goed zijn voor je patiënten.

Zo doet Judith het!

Judith Ran – Blij

Judith Ran – Moderne praktijk

Judith Ran – Veelzijdig

Judith Ran – Veranderingen

Judith Ran – Zelf aangeven

Duurzame inzetbaarheid

Je duurzame inzetbaarheid hangt af van je vaardigheden, vitaliteit en motivatie. En daar heb je voor een belangrijk deel zelf invloed op. Want jij weet zelf het beste wat je nodig hebt om competent, vitaal en gemotiveerd je werk te blijven doen. Bedenk bijvoorbeeld wat je energie geeft in je werk, wat jou helpt om met werkdruk om te gaan en hoe je kunt meebewegen met veranderingen in je vakgebied.

Zie ook