Enquête stageplaatsen en vergoedingen - NVDA

Enquête stageplaatsen en vergoedingen

Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) stimuleert het aanbieden van stageplaatsen binnen de huisartsenzorg sinds 2012. Om de effectiviteit van haar inspanningen en stimuleringsmaatregelen te meten, houdt SSFH een onderzoek. De NVDA maakt onderdeel uit van SSFH en steunt deze enquête.

Wij vragen je een online onderzoek in te vullen. Ook als je geen aanvragen hebt gedaan bij SSFH, willen wij je vragen het onderzoek in te vullen.

Enquête

Samen met onderzoeksbureau Newcom heeft SSFH een enquête opgesteld die ongeveer 9 minuten van je tijd vraagt. Met de resultaten is SSFH (beter) in staat in te spelen op de wensen en behoeften die er leven ten aanzien van het aanbieden van stageplaatsen in de huisartsenzorg.

Je kunt de enquête invullen tot en met 14 december.

Alvast veel dank voor je medewerking!

 

Meer informatie

 

Als je problemen ondervindt met het openen van de vragenlijst, dan heb je wellicht baat bij één of meerdere van onderstaande suggesties:

  1. Het kopiëren van de link uit het mailtje naar de adresbalk van je internet browser
  2. Eventuele pop-up killers uitzetten
  3. Het beveiligingsniveau van je internet browser op Standaard of (in het Engels) Default zetten. (internet explorer -> tools, internet opties, security of beveiliging)
  4. Het vernieuwen van je internet browser