De NVDA komt naar je toe in Hoorn! - NVDA

De NVDA komt naar je toe in Hoorn!

De NVDA Regio Noord-Holland organiseert een interactieve contactavond op donderdag 27 september 2018 in Hoorn. Een greep uit het programma (van 17.30 uur – 21.30 uur):

Huisarts Tamara de Weijer, voorzitter Vereniging Arts en Voeding, vertelt over het effect van groente, fruit, beweging en ontspanning. Dit is zelfs zo groot, dat steeds meer artsen een gezonde leefstijl voorschrijven. Dat is de toekomst van onze gezondheidszorg. Ben jij als doktersassistent hier al klaar voor?

Dermatoloog Marcus Muche van de Mohs klinieken praat je bij over zon, zonnen en de gevolgen. Een inspirerend verhaal over de positieve en negatieve effecten van de zon. Over de zin en onzin van bescherming, en de (extra) effecten van de nieuwe zonbeschermingsproducten.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar waar de NVDA mee bezig is? Directeur Jellie Klaver vertelt over de ontwikkelingen in de zorg en hoe de NVDA hier op inspeelt met het oog op de toekomst van de doktersassistent.

Dit alles wordt op een ludieke wijze en met een verrassingselement gepresenteerd door avondvoorzitter Ramon Boekel.

NVDA leden: € 10,-
Niet-leden: € 35,-

Aanmelden is verplicht. Graag ontvangen we je aanmelding via de mail nvdanoordholland@gmail.com voor 10 september 2018.
Voor leden: o.v.v. naam, kabiz- en lidmaatschapsnummer.
Niet-leden: o.v.v. naam, kabiznummer, adres en woonplaats. Deelnamekosten graag gelijktijdig met de aanmelding overmaken op rekeningnummer NL50 INGB 000401 7636 o.v.v. naam,
woonplaats en de vermelding Contactavond Regio Noord-Holland.
Iedere deelnemer krijgt een bevestiging via de mail.
Naar de uitnodiging en meer informatie over aanmelden