Meld je aan voor de Meet up op 25 september 2017 - NVDA

Meld je aan voor de Meet up op 25 september 2017

Het Ministerie van VWS organiseert verschillende Meet Up bijeenkomsten om de ruimte te geven voor diverse sessies die inzicht geven in de informatievoorziening in de zorg. Deze sessies worden verzorgd door professionals uit het veld, waaronder de NVDA en bijvoorbeeld patiëntenverenigingen.

Voor de tweede editie van de Meet Up zet het ministerie op 25 september 2017 wederom de deuren van het ministerie open voor sessies uit het veld. Voor de Meet Up van 25 september is de dagtitel: ‘Patiënt centraal, professionals in hun kracht’. De centrale vraag is hoe de professional door gebruik te maken van goede ondersteunende systemen en standaarden haar werk kan verlichten en de patiënt beter kan helpen. Het ministerie begroet op deze dag graag doktersassistenten die geïnteresseerd zijn in dit thema en hun kennis over informatievoorziening willen delen. Hier kun je het programma van de dag vinden.

Tijdens deze meet up verzorgt de NVDA ook een presentatie onder de titel: ‘de doktersassistent regelt de toegang tot de zorg’

Wil je bij deze Meet up aanwezig zijn, dan kun je je hier aanmelden.