Speciale dag voor triagisten - NVDA

Speciale dag voor triagisten

Als triagist op een huisartsenpost heb je een uitdagende functie. Geen uur verloopt op dezelfde manier en er worden steeds hogere eisen aan jou en aan je werk gesteld. De NVDA wil deze beroepsgroep graag ondersteunen en organiseert de HAP-dag. Deze dag is speciaal voor triagisten die werkzaam zijn op een huisartsenpost. Op deze dag komt de laatste stand van zaken aan bod, biedt de kans om te leren en om ervaringen uit te wisselen met collega-triagisten!

Tijdens de dag zijn verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. In het plenaire programma behandelt universitair docent Paul Ram (universiteit van Maastricht) en huisarts alle ins en outs van de kernset.

Je kunt kiezen uit twee workshops:
* ABCD Veilig stellen. Je krijgt handvatten om een van de stoplichtitems uit de kernset goed uit te voeren. Docent: Paul Ram.
* Allochtone patiënten aan de balie of telefoon. Omgaan met allochtonen uit diverse culturen, pijn- en ziektebeleving, taalbarrières en de communicatie. Docent: Laila Elghoul.
* Drugs- en alcoholgebruik bij jongeren: op welke alarmsymptomen moet je letten? Docent van het Trimbos Instituut.
* Aanmelding in kwaliteitsregister van Kabiz. Tevens de mogelijkheid tot het laten waarmerken van je diploma. Docent: Sija Geers, Kabiz.

De HAP-dag vindt plaats op 20 september in Breukelen. Meer informatie.