Praat mee over de nieuwe CAO Huisartsenzorg! - NVDA

Praat mee over de nieuwe CAO Huisartsenzorg!

Beste leden,

Begin december starten de onderhandelingen voor de nieuwe CAO Huisartsenzorg, die in maart 2017 moet ingaan. De NVDA is de grootste onderhandelingspartij namens werknemers aan de cao tafel huisartsenzorg.

Om een goed beeld te krijgen van wat er leeft onder de leden willen wij graag jullie inbreng.

Op woensdag 5 oktober aanstaande organiseert de NVDA een ledenbijeenkomst om met jullie in gesprek te gaan over de contouren van de nieuwe cao en wat jullie belangrijk vinden om in de komende onderhandelingen mee te nemen.

Als jullie naar deze bijeenkomst willen komen, meld je dan aan via cao@nvda.nl

o.v.v.  lidnummer, dan weten we met hoeveel mensen we rekening moeten houden. Voor een broodje wordt gezorgd. Aanmelden kan tot 1 oktober. De avond vindt plaats bij de NVDA, Othellodreef 91-93 in Utrecht. Aanvangstijd 19.00 uur.

Mochten jullie niet in de gelegenheid zijn om naar deze bijeenkomst te komen, dan mogen jullie onderwerpen of suggesties ook sturen naar hetzelfde e-mailadres. Die nemen wij dan mee in de aanstaande onderhandelingen.

Ieder onderwerp mag uiteraard aangedragen worden, maar op basis van de cao kun je aan de volgende zaken denken: salarisontwikkeling, scholing, eindejaarsuitkering, flexibele arbeidstijden en veilig werken.

Mochten er nog vragen zijn horen wij dat graag.

Tot ziens op 5 oktober!

Met vriendelijke groet,

Kees Gillis
voorzitter