• Home
  • FAQ NVDA categoriën: lidmaatschap

FAQ NVDA

Alles uitvouwen

Ik ben student. Kan ik dan ook lid worden?

Vanaf schooljaar 2018 is het lidmaatschap tijdens je hele opleiding als student gratis. Als je bezig bent met de opleiding tot doktersassistent en je wilt op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je (toekomstige) vak, dan is het studentlidmaatschap zeker iets voor jou! De Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten is namelijk dé beroepsvereniging van en voor doktersassistenten. En dus ook voor jou als student!

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Dat is jammer. Je kunt alleen schriftelijk opzeggen. Dit mag ook via de e-mail

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap?

De kosten voor het lidmaatschap zijn € 105,00 voor een heel jaar. Bij het lidmaatschap is het abonnement op het vakblad ‘De Doktersassistent’ inbegrepen.

 

Waarom is het belangrijk dat ik als doktersassistent lid ben van de NVDA?

Doktersassistenten dragen zorg voor een laagdrempelige en toegankelijke zorg. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de (huis)arts en de patiënt in de gezondheidszorg. Doktersassistenten zijn professioneel, breed inzetbaar, zelfstandig en zijn een belangrijk eerste aanspreekpunt en coördinator binnen de ketenzorg.  De NVDA, de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten, behartigt jouw belangen. In de maatschappij bij de overheid, op de werkvloer en op de arbeidsmarkt.

We zitten aan tafel bij verschillende cao-onderhandelingen, geven gratis juridisch advies en bieden scholingen aan met forse kortingen. We leveren een inhoudelijke bijdrage aan tal van overleggen door de toegevoegde waarde van doktersassistenten in elk werkveld te benadrukken en organiseren een tweejaarlijks congres en evenementen in de regio.

Lid worden? Meld je aan!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg