• Home
  • De NVDA komt naar je toe in Roermond!

De NVDA komt naar je toe in Roermond!

Wil je op de hoogte blijven van de toekomstige ontwikkelingen in jouw prachtige vak, meepraten, kennis uitbreiden en ook nog vrolijk en relaxed naar huis gaan? Meld je aan voor onze contactavond ‘De NVDA komt naar je toe’ op woensdag 31 oktober 2018 in Roermond van 17.30 tot 22 uur. De NVDA Regio Limburg nodigt je van harte uit en heeft een bijzonder programma voor jou samengesteld.

De doktersassistent blijft onmisbaar
Hoe ontwikkelt het beroep doktersassistent zich en waar is de NVDA voor jullie mee bezig? Kees Gillis, voorzitter NVDA, vertelt over relevante ontwikkelingen binnen de zorg en hoe de NVDA hierop inspeelt met het oog op de toekomst. Hij praat hierover met Marijn van Oord, voorzitter LHV Kring Limburg.

Omgaan met allochtone patiënten
Migranten kunnen een heel andere beleving en uiting van ziekte hebben dan westers opgeleide hulpverleners gewend zijn. Wil jij op een open en effectieve wijze in gesprek kunnen gaan? Laila Elghoul, trainer bij Laila Intercultural Training en 15 jaar werkzaam als triagist op een huisartsenpost, vertelt je de ins en outs.

Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk. Hoe doe je dat?
Een korte uitleg door huisarts Hylke de Waart en doktersassistent Maud Brakels van huisartsenpraktijk Afferden in Limburg. Deze praktijk is sinds 2016 bezig met Positieve Gezondheid op de werkvloer. Met aanvullend discussiemogelijkheid in ronde tafel gesprekken met huisarts en doktersassistenten/POH.

Samen lachen is dubbel plezier
Na de workshop lachmeditatie ben je ontspannen. Het is een vrolijke schoonmaak van lichaam en geest. Muizenissen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jan Gommans, die al twaalf jaar lachmeditatie geeft, verzorgt de workshop.

Kortom, als je wilt bijpraten met je collega’s, informatie wilt over de toekomst van het vak en de leuke workshops niet wilt missen: meld je aan en kom op 31 oktober 2018 naar Roermond. Tot dan!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg