• Home
  • Nieuws tags: zorgbonus

Nieuws

Ook ziekenhuizen over zorgbonus: wees ruimhartig

Naast de huisartsenzorg heeft ook de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) uitgesproken dat de zorgbonus ruimhartig moet worden toegepast. Er zijn meerdere ziekenhuizen die voor AL hun personeel de zorgbonus aanvragen.

LHV over zorgbonus voor doktersassistenten: wees ruimhartig

De NVDA krijgt vragen van doktersassistenten en triagisten hoe om te gaan met werkgevers die de zorgbonus niet willen aanvragen, terwijl zij vinden er wel recht op te hebben. Aan jullie het advies om waar nodig het advies van de LHV nogmaals onder aandacht van jullie werkgever te brengen.

Zorgbonus: nader advies NVDA

Van onze leden krijgen wij vragen over de zorgbonus. Met name vragen over de werkgever die de zorgbonus niet wil aanvragen, terwijl het team de mening heeft dat men wel voor de zorgbonus in aanmerking komt. De NVDA kan in dit soort kwesties alleen nader advies geven.

Ga in gesprek met je werkgever over de zorgbonus

Ben jij al (samen met je team) in gesprek gegaan met je werkgever over de aanvraag van de zorgbonus? De NVDA adviseert alle doktersassistenten en triagisten om samen met je collega’s je werkgever te vragen of, hoe en voor wie hij/zij de zorgbonus aanvraagt.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg