• Home
  • Nieuws tags: webinar

Nieuws

Webinar 3 november NVDA on air

De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.45 uur. Leer in workshop 1 goed te slapen en laat je in workshop 2 meevoeren in de hormonale rollercoaster van de vrouw. Meld jij je ook aan? 

Webinar speciaal voor doktersassistenten en triagisten: Signaleren kindermishandeling en de kindcheck

Als doktersassistent of triagist zie en spreek jij dagelijks veel cliënten. Aan de telefoon of vanachter de balie, pik je heel veel op. Soms kun je het vermoeden krijgen dat een kind of een volwassene thuis niet veilig is. Het is dan heel belangrijk om iets te doen. Maar wat kun jij, als doktersassistent of triagist, nu doen? Waar liggen jouw verantwoordelijkheden? Maar ook, waar kun jij op letten qua signalen?

Webinar NVDA On Air 2021: de nabeschouwing

Jeuk? HPV? Covid-19? Tijdens het webinar NVDA On Air kwamen deze en nog veel meer onderwerpen aan bod! Het was een informatieve en leerzame webinar. Bedankt voor de aanwezigheid tijdens het webinar! We hebben al 150 evaluaties ontvangen. Het gemiddelde totaalcijfer voor het webinar is een 7,7. Daar zijn we blij mee!

Webinar werkdruk in de huisartsenzorg

Hoe zorg je als werknemer in de huisartsenzorg dat je ondanks de toenemende werkdruk goed voor jezelf blijft zorgen? Daar gaan experts en vakgenoten het op dinsdag 23 november over hebben tijdens een gratis webinar (20.30- 21.30 uur).

Live uitzending Covid-19-vaccin dilemma’s

Het RIVM, de FMS, de GGD-GHOR en het NHG faciliteren samen met MedischeScholing.nl een gratis landelijke live-uitzending voor alle zorgprofessionals. Woensdag 22 september van 20.00 tot 21.15 uur.

Doktersassistenten en zzp webinar

De NVDA organiseert samen met Medische Scholing een webinar ‘zzp update voor de doktersassistent’ op 27 september van 19.00 tot 20.30 uur. Ben je zzp’er of wil je dit worden? Meld je aan! Voor NVDA-leden gratis en voor niet-leden € 35 (inclusief btw).

On air tijdens het NVDA-webinar op 18 november 2021

De NVDA gaat on air! De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 18 november van 19:30-22:00 uur. Meld jij je ook aan? Je kunt het webinar live volgen vanuit jouw (bureau-)stoel, alleen of met collega’s.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg