NVDA on air!

De NVDA gaat weer on air! De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.45 uur. Meld jij je ook aan? 

Leer in workshop 1 goed te slapen en laat je in workshop 2 meevoeren in de hormonale rollercoaster van de vrouw.

Programma webinar

  • 19.30 uur Welkom en introductie
  • 19.35 uur Workshop 1: Goed slapen kun je leren
  • 20.30 uur Pauze
  • 20.45 uur Workshop 2: De hormonale rollercoaster van de vrouw
  • 21.45 uur Einde (en accreditatievragen)

Je kunt je niet meer aanmelden.

Workshops

Workshop 1: Goed slapen kun je leren

Paul van Haaren, Trainer/coach Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid

Slapen doen we allemaal. We hebben het nodig om fysiek en mentaal gezond te blijven en goed te presteren. Toch lukt het lang niet iedereen om goed te slapen. Slaap kun je helaas niet afdwingen. Er zijn geen gouden tips die voor iedereen werken.

In dit inspiratiewebinar leer je hoe slaap werkt. Sta je stil bij fabels en feiten en krijg je eerste inzichten en tips die je kunt toepassen om je slaap stapsgewijs te verbeteren.

Workshop 2: De hormonale rollercoaster van de vrouw

Dr. Wilma Smit en dr. Pauline Ottervanger, gynaecologen

Vanaf de geboorte van de vrouw spelen hormonen een essentiële rol. Ze hebben zowel positieve als negatieve effecten op het lichaam en het functioneren van een vrouw. Denk aan menstruatieproblemen, PMS en cyclische migraine klachten. Op de helft van haar leven stopt er een orgaan, het ovarium, met de aanmaak van oestrogeen. Met alle gevolgen van dien!

In dit webinar brengen we jullie kennis bij én reiken we praktische tools aan, zodat je hormonale problemen kunt herkennen en de juiste adviezen kunt geven.

Kosten webinar

  • NVDA-leden: € 60
  • NVDA-studentleden: € 30
  • Niet-leden: € 85

Accreditatie

Deelname aan het webinar levert je 2 accreditatiepunten op. De NVDA uploadt de punten in jouw digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Doktersassistent.

Let op: Wil je je accreditatiepunten zelf ontvangen? Dan moet je jezelf hebben aangemeld en zijn ingelogd op je computer! Anders kunnen we jouw punten niet invoeren in het Kwaliteitsregister Doktersassistent.

Toch annuleren?

De aanmelding voor het webinar is persoons- en naamsgebonden.

Bij annulering voor 20 oktober 2022 rekenen we € 25,- administratiekosten. Bij annulering vanaf 20 oktober vindt geen restitutie plaats en ben je de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Er kan wel een collega voor jou in de plaats gaan. Geef dit dan vóór 20 oktober 2022 door via congres@nvda.nl o.v.v. naam, adres, postcode en woonplaats, emailadres en het eventuele lidnummer van de collega en het kabiznummer.

Indien de vervanger geen lid is van de NVDA dient het verschil tussen de ledenprijs en de niet-ledenprijs alsnog betaald te worden. De NVDA stuurt hiervoor een factuur naar de vervanger.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg