• Home
  • Nieuws tags: nvda

Nieuws

Jubileumfilm NVDA 60 jaar

Voor het zestigjarig bestaan van de NVDA maakten we een film, waarin doktersassistenten vertellen over hun vak en over de vereniging. Je hoort waarom zij zoveel van hun vak houden, waar ze trots op zijn en wat hun dromen zijn voor de toekomst.

Actie: Maak je collega lid en ontvang zelf € 25!

Vanaf 2 maart hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Doktersassistent. Als jij deze maand een collega lid maakt van de NVDA ontvang je zelf een cadeaubon van € 25. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.

Linda de Boer lid van verdienste

Het bestuur heeft Linda de Boer benoemd tot lid van verdienste van de NVDA. Bestuurslid Marjan zette Linda tijdens de vrijwilligersdag 2022 speciaal in het zonnetje.

Mijn Valentijn!

Valentijnsdag is eigenlijk de dag voor je geheime liefde, maar de NVDA komt er openlijk voor uit: we houden van ons beroep en onze doktersassistenten!

De NVDA gaat verhuizen

Het bureau van de NVDA gaat verhuizen. Vanaf 1 januari 2021 werkt de NVDA vanuit Baarn. We zijn nu volop bezig met verhuizen. Het kan zijn dat we tijdelijk wat minder goed bereikbaar zijn in deze periode. Onze excuses daarvoor.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg