• Home
  • Nieuws tags: nvda

Nieuws

Linda de Boer lid van verdienste

Het bestuur heeft Linda de Boer benoemd tot lid van verdienste van de NVDA. Bestuurslid Marjan zette Linda tijdens de vrijwilligersdag 2022 speciaal in het zonnetje.

Mijn Valentijn!

Valentijnsdag is eigenlijk de dag voor je geheime liefde, maar de NVDA komt er openlijk voor uit: we houden van ons beroep en onze doktersassistenten!

NVDA gesloten tijdens kerstperiode

Het NVDA-secretariaat is van 27 december t/m 31 december 2021 gesloten. Voor al je vragen staan wij weer vanaf 3 januari voor je klaar. De NVDA wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2022!

Online ALV 2021

Zaterdag 17 april was de eerste online algemene ledenvergadering (ALV) van de NVDA. Bijna 190 leden hadden zich aangemeld voor deze online vergadering. Een ongebruikelijke situatie voor de bestuursleden voor de camera en vooral ook voor de deelnemers achter de pc.

NVDA-appeltje voor Thea de Jong

Tijdens de inspiratiesessie ‘Van gedoe naar gedaan’ op 4 maart heeft Thea de Jong het ‘NVDA-appeltje’ mogen ontvangen. Dit als blijk van waardering voor haar jarenlange actieve inzet als regio coördinator Friesland. Het ‘appeltje’ wordt sinds 2019 uitgereikt aan leden die zich intensief inzetten of hebben ingezet voor de vereniging en een bijzondere bijdrage hebben geleverd.

Fijne feestdagen

De NVDA wenst iedereen juist in deze bizarre tijden fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2021!

De NVDA gaat verhuizen

Het bureau van de NVDA gaat verhuizen. Vanaf 1 januari 2021 werkt de NVDA vanuit Baarn. We zijn nu volop bezig met verhuizen. Het kan zijn dat we tijdelijk wat minder goed bereikbaar zijn in deze periode. Onze excuses daarvoor.

Gezocht: cao-onderhandelaar

De NVDA zoekt een cao-onderhandelaar. Samen met de NVDA hoofdonderhandelaar vervul je dan een belangrijke rol in het behartigen van de arbeidsvoorwaarden en belangen van doktersassistenten en triagisten aan de cao tafel huisartsenzorg. Iets voor jou?

Directeur Jellie Klaver 25 jaar in dienst bij de NVDA

Om dit 25-jarig jubileum te vieren kreeg zij onder andere een ingelijste tekening van Anton Heyboer en een exemplaar van haar eigen (eenmalige en in beperkte oplage uitgebrachte) blad de ‘Jellie’. Met wensen en felicitaties van (oud)bestuursleden, vrijwilligers, stakeholders en medewerkers.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg