NVDA 60 jaar jubileumcongres - NVDA

NVDA 60 jaar jubileumcongres

In 2023 bestaat de NVDA 60 jaar. Al 60 jaar komen we op voor jullie belangen. Dat vieren we met een jubileumcongres op zaterdag 22 april 2023. 

Tijdens dit congres kijken we vooruit op (de veranderingen van) het fantastische beroep doktersassistent. En we blikken uiteraard even terug op onze 60-jarige beroepsvereniging.

Dit jaar zijn er meer inspirerende workshops dan ooit. Om je kennis (weer) bij te houden, zodat je als zorgprofessional weet wat er gebeurt. Luister naar Janneke Wittekoek over stress en het vrouwenhart en naar Tessa Rosenboom over de eerste 1.000 dagen. Denk mee met Sander de Hosson over palliatieve zorg. Kom meer te weten over borstkanker en de zorg voor transgenders. Krijg antwoord op vragen als: kan ik eerder met pensioen, en wat betekent de vertrouwenspersoon voor mij?

En er is nog veel meer te beleven. Doe je mee? Meld je aan, alleen of kom samen met collega’s, en maak er een leuke en leerzame dag van. Je bent van harte welkom!

[su_button url=”https://www.nvda.nl/congres2023/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Workshops” id=”” class=””]Nieuwsgierig naar de verschillende workshops?[/su_button]

[hurrytimer id=”210109″]

Programma

Vanaf 08.30 uur gaan de deuren open en om 09.30 uur begint de plenaire opening. De dag bestaat uit het volgen van meerdere workshops met tussendoor koffie- en theepauzes en een uitgebreide lunch.

De informatiemarkt staat de hele dag tot je beschikking met tientallen stands boordevol informatie.

We sluiten de workshoprondes af in de namiddag met een plenaire sessie, gevolgd door een swingend optreden van een artiest.

Vanaf 17.00 uur praten we nog even na met een hapje en drankje.

[su_button url=”https://www.nvda.nl/congres2023/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Aanmelden congres” id=”” class=””]Meld je aan[/su_button]

Workshops

 

Kosten en aanmelden

Meld je aan! Je kunt je keuze voor de workshops opgeven (1e en 2e keuze).

  • NVDA-leden € 175
  • Niet-leden € 240
  • NVDA-studentleden € 60

Accreditatie is aangevraagd voor 7 punten.

Datum en locatie

Zaterdag 22 april 2023 in Theater Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum. Kijk voor een routebeschrijving, openbaar vervoer en parkeermogelijkheden op www.spant.org/routebeschrijving. Er rijden voorafgaand en na afloop van het congres pendelbusjes van en naar station Bussum Zuid.

Zie ook