• Home
  • Nieuws tags: kwaliteitsregister

Nieuws

Uitstel voor herregistratie in verband met COVID-19

Door de coronamaatregelen zijn sommige doktersassistenten niet in de gelegenheid geweest om voldoende punten te behalen voor herregistratie in het Kwaliteitsregister of te voldoen aan de werkervaringsuren. Sinds 1 juni 2020 heeft Kabiz de regelingen omtrent herregistratie versoepeld waardoor je in aanmerking kunt komen voor Corona-uitstel.

Sta jij voor kwaliteit? De kwaliteitscriteria zijn veranderd

Er gelden nieuwe criteria voor wie zich na 1 juli 2021 herregistreert of voor de eerste keer inschrijft in het Kwaliteitsregister Doktersassistent. Met de inschrijving in het kwaliteitsregister laat je zien dat jij ook staat voor kwaliteit van je beroep en van jezelf! Dat wil jij toch ook?!

Vakblad De Doktersassistent mei 2021

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt zaterdag in je brievenbus. NVDA-(student)leden kunnen het gehele blad al online lezen. Als bijlage is er het NVDA-jaarverslag 2020.

Wijziging portfolio: vanaf januari 2021 punten NVDA lidmaatschap niet meer zelf in te vullen

Vanaf januari 2021 is het niet meer mogelijk de twee punten voor het NVDA lidmaatschap zelf in te voeren in je portfolio. Als je jouw kabiznummer in je profielpagina hebt ingevuld op de NVDA site dan worden voortaan de 2 punten voor het lidmaatschap van de NVDA automatisch door ons bijgeschreven in je portfolio van het Kwaliteitsregister Doktersassistent. 

Meerjarenbeleidsplan MJB 2020-2024

Het bestuur en de ledenraad hebben het nieuwe meerjarenbeleidsplan voor 2020-2024 vastgesteld. Dit beleidsplan geeft de komende jaren richting aan het beleid van de NVDA.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg