Vacature Secretaresse - NVDA

Vacature Secretaresse

De NVDA zoekt per direct een nieuwe Secretaresse (28 uur per week) als leuke nieuwe collega voor Ingrid en Aukje.

Ben jij een secretariële duizendpoot met gevoel voor ledenservice?

Jouw functie op hoofdlijnen

Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het secretariaat. Je bent proactief, flexibel, werkt planmatig en zelfstandig. Je bent in staat prioriteiten te stellen en draagt direct bij aan het behalen van de verenigingsdoelstellingen.

Voor de leden ben je het eerste aanspreekpunt en een vraagbaak. Je hebt een dienstverlenende en servicegerichte instelling en bent in staat nieuwe kennis snel tot je te nemen en leden met hun vragen op weg te helpen.

De werkzaamheden bestaan uit algemene secretariële en ondersteunende werkzaamheden waaronder, voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Verder heb je de belangrijke taak vragen van leden zowel telefonisch als schriftelijk te beantwoorden. Veel van de vragen hebben te maken met de CAO Huisartsenzorg. Ook ondersteun je in overleg de beleidsmedewerkers, zoals de vrijwilligers-coördinator.

Jouw profiel

 • Je bent een allround professional met werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent zorgvuldig en klantgericht.
 • Je beschikt over een goede taalbeheersing en een vlotte pen.
 • Je kunt goed binnen een klein team functioneren.
 • Je bent praktisch ingesteld en beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding, bent digitaal vaardig en hebt een goede beheersing van MS Office en Sharepoint.
 • Kennis van Afas profit en het programma Learningstone is een pré.

Wat wij bieden

 • Werken in een enthousiast team en goede ondersteuning om nieuwe vaardigheden te leren.
 • Ruimte om je werktijden in overleg aan te passen en om nieuwe initiatieven te ontplooien.
 • De NVDA is een sterke en gezonde beroepsvereniging, die een belangrijke rol vervult voor doktersassistenten in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Het werk kent daardoor veel interessante en afwisselende aspecten.
 • We werken in een open en collegiale werksfeer.
 • Wij bieden een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden en een salarisindicatie van € 3.410 voor een 38-urige werkweek.

Enthousiast?

Stuur dan je cv en motivatiebrief sollicitatie@nvda.nl t.a.v. Jellie Klaver, directeur. Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Over de NVDA

De Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) is een ambitieuze beroepsvereniging gevestigd in het mooie Baarn vlakbij het station. De vereniging telt ruim 7.500 leden en wil de komende jaren doorgroeien naar 10.000 leden.

De NVDA is het landelijke kenniscentrum voor alle dokters- en polikliniekassistenten in Nederland. Belangrijke taken van de vereniging zijn verbeteren van de arbeidsmarktpositie, positioneren van de beroepsgroep, scholing en kennisuitwisseling.

Het bureau van de NVDA bestaat uit een team van tien medewerkers en ondersteunt de vereniging.

Zie ook