Wijziging portfolio: vanaf januari 2021 punten NVDA lidmaatschap niet meer zelf in te vullen - NVDA

Wijziging portfolio: vanaf januari 2021 punten NVDA lidmaatschap niet meer zelf in te vullen

Vanaf januari 2021 is het niet meer mogelijk de twee punten voor het NVDA lidmaatschap zelf in te voeren in je portfolio. Als je jouw kabiznummer in je profielpagina hebt ingevuld op de NVDA-site, dan worden voortaan de 2 punten voor het lidmaatschap van de NVDA automatisch door ons bijgeschreven in je portfolio van het Kwaliteitsregister Doktersassistent

Als je nog lidmaatschapspunten wilt opvoeren van andere jaren, stuur dan een mail naar register@nvda.nl. We verwachten rond maart de punten te hebben ingevoerd.

PE-online APP: je digitaal portfolio op je smartphone of tablet

Op elk moment je digitaal portfolio bekijken, activiteiten toevoegen aan je dossier, berichten lezen of in de scholingsagenda een geaccrediteerde scholing zoeken? Download nu de PE-online app voor je mobiele telefoon of tablet. Zo ben je altijd in de gelegenheid om je voortgang in het digitaal portfolio bij te houden.

Handig voor onderweg

Dankzij de app ben je niet meer afhankelijk van een vaste plek om je digitaal portfolio in te zien en bij te werken. Zo kun je makkelijk tussendoor je digitaal portfolio bijwerken of het laatste scholingsaanbod inzien.

Voor meer informatie en om de app te downloaden klik hier.

Zie ook