Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (ALV) 2021 - NVDA

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (ALV) 2021

Het NVDA-bestuur nodigt de leden van harte uit voor het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op zaterdag 17 april 2021 van 10.00 uur tot uiterlijk 12.30 uur.

Door Covid19 en alle maatregelen is dit een online Algemene Ledenvergadering. Je kunt je aanmelden tot en met 30 maart 2021.

[besloten]

Je kunt je uitsluitend aanmelden via www.nvda.nl/alv onder vermelding van je lidnummer en eventueel het nummer van je kwaliteits- of diplomaregistratie (kabiznummer). Hier komen ook de vergaderstukken.

Accreditatie ALV

Bijwoning van de ledenvergadering levert twee punten op in je digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Doktersassistent. De NVDA voert deze punten in. Als bewijslast dient je kabiznummer bij ons bekend te zijn en je aanwezigheid tijdens de online vergadering.

Extra scholing

Onderdeel van deze ALV is een boeiende scholing met als thema Doktersassistent 3.0. die gegeven wordt door docent Geert Haentjens. Hiervoor ontvang je ook punten voor het kwaliteitsregister.

Vergaderstukken

De vergaderstukken voor de ALV sturen we na 2 april 2021 per mail toe. Je ontvangt tevens een link waarmee je kunt inloggen voor de vergadering.

Graag tot 17 april 2021!

Met vriendelijke groet,
Candy Smit,
Secretaris NVDA

 

Zie ook

[/besloten]