On air tijdens het NVDA-webinar op 18 november 2021 - NVDA

On air tijdens het NVDA-webinar op 18 november 2021

De NVDA gaat on air! De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 18 november van 19.30-22.00 uur. Meld jij je ook aan?

Je kunt het webinar live volgen vanuit jouw (bureau-)stoel, alleen of met collega’s.

De coronapandemie. We hebben er allemaal mee te maken gehad, zowel op ons werk als privé. Hoe heb jij persoonlijk dit anderhalf jaar ervaren en hoe denken andere professionals hierover? Stel je vragen aan andere collega’s en professionals.

[su_button url=”https://www.nvda.nl/on-air-2021-aanmelding/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Meld je snel aan!” id=”” class=””]Meld je aan en ga mee on air![/su_button]

Verrassingsbox

Tijdens het NVDA-congres krijgt iedere deelnemer een goodiebag met leuke gadgets. Voor het webinar hebben we een verrassingsbox. Deze box krijg je voorafgaand aan het webinar toegestuurd. Zo heb je thuis een beetje het NVDA-congresgevoel en maken we er ook dit jaar een leuke, lekkere en informatieve avond van!

Programma

Donderdagavond 18 november, 19.30 – 22.00 uur.

 • Workshop: Nieuwe richtlijnen cervixscreening
  Sandra van Dijk, programmamanager bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker (RIVM) gaat in op de mogelijkheid van zelfafnametests, de vernieuwde scholing cervixscreening voor doktersassistenten en de nieuwe ontwikkelingen voor de toekomst.
 • Aan tafel: Covid-19
  Tijdens het tafelgesprek sluiten de volgende personen aan voor een gesprek over Covid-19:

  • Ted van Essen, TV Dokter van Omroep MAX
  • Annelie Block, revalidatiearts
  • Alma ter Wal-Harmsen, NVDA-bestuurslid en doktersassistent die Covid heeft gehad
  • Een adviseur van C-support
 • Workshop: Jeuk, je zal het maar hebben!
  Kasia Huisman, expert op het gebied van wondzorg en auteur van diverse publicaties, neemt verschillende soorten jeuk onder de loep, zoals onder andere bij psoriasis, gordelroos en zwangerschapsjeuk.

Aanmelden

De kosten voor deelname aan het webinar zijn:

 • NVDA-leden: € 75
 • Niet-leden: € 100
 • NVDA-studentleden: € 35

Accreditatie

Accreditatie voor deze webinar is aangevraagd (3 punten). De NVDA uploadt de punten in je digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Doktersassistent.

Lees meer en aanmelden