• Home
  • NVDA-lidmaatschapspunten 2023 toegevoegd in PE online

NVDA-lidmaatschapspunten 2023 toegevoegd in PE online

De NVDA heeft de 2 lidmaatschapspunten voor alle ingeschreven NVDA-leden voor het eerste half jaar van 2023 toegevoegd in PE online

Twee keer per jaar, rond april en in oktober, voegen we de punten van het lidmaatschap voor het Kwaliteitsregister toe.

Is dit bij jou nog niet gebeurd? Stuur dan even een berichtje naar register@nvda.nl en vermeld daarin je Kabizregistratienummer en NVDA-lidnummer.

KR-app

Met de de KR-app van PE-online voor het Kwaliteitsregister Doktersassistent kun je eenvoudig je portfolio bekijken, activiteiten toevoegen aan je dossier, berichten lezen of een geaccrediteerde scholing zoeken.

De PE-online app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Je kunt daarin de data en de punten alvast invoeren zonder alle bewijslast zoals certificaten te uploaden. Die kun je later nog toevoegen. KABIZ controleert steekproefsgewijs de bewijslast. Je moet dan kunnen aantonen dat je de ingevoerde punten ook daadwerkelijk behaald hebt.

Laat zien dat ook jij voor kwaliteit staat en schrijf je in in het Kwaliteitsregister Doktersassistent!

Heb jij ook?

  • Je kwaliteitsregistratienummer (Kabiz-nummer) vermeld op je cv, (praktijk)website, LinkedIn etc.? Om te laten zien dat jij je vak bijhoudt en voor kwaliteit staat!
  • Je werkgever verteld dat je een vergoeding krijgt voor (her)registratie en voor (functiegerichte) scholingen? Kijk in jouw cao
  • Na vijf jaar een herregistratie aangevraagd? Zodat je niet terugvalt van kwaliteitgeregistreerd naar diplomageregistreerd.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg