• Home
  • Dag van de Triagist 2021

Dag van de Triagist 2021

Het is vandaag weer de laatste donderdag van september: de Dag van de Triagist! De dag waarop de NVDA de triagisten in het zonnetje zet. 

Wat een druk en onstuimig jaar hebben we achter de rug! Triagisten hadden te maken met lange wachtrijen en krijgen de meest complexe (corona)vragen, die vaak niet eens spoed hebben. Zo loopt de werkdruk van de huisartsenposten maar op. Dit leidde tot een campagne om minder snel de HAP te bellen.

De NVDA waardeert jullie grote inzet en zet jullie vandaag in het zonnetje. NVDA-voorzitter Kees Gillis: ‘Een mooie dag toegewenst. Grote dank voor jullie belangrijke werk en we blijven ons voor jullie inzetten!’

Bestuur en Bureau NVDA.

DvdT 2021: Meld je nu aan als lid! Krijg zelf € 25,- teruggestort!

Actie Dag van de Triagist 2021

Vanaf 30 september tot en met 31 oktober hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Triagist. Maak  deze maand een collega lid van de NVDA en krijg zelf €25,- teruggestort. Jouw collega geniet voor €107,50 een jaar lang van alle voordelen van het NVDA-lidmaatschap, zoals:

En jij krijgt € 25,- op je rekeningnummer gestort. Mooi toch? En ook nog: in de voor jou geldende cao staat dat de werkgever een deel van de contributie vergoedt. Laat je collega ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Doe het vandaag nog!

De actie loopt tot en met 31 oktober 2021.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg