• Home
  • Nieuws tags: stage

Nieuws

NVDA ernstig bezorgd over stageplekken

Door corona is er de afgelopen maanden een groot tekort ontstaan aan stageplekken, met name voor mbo’ers. Dat geldt voor alle sectoren en zeker ook voor doktersassistenten in opleiding. De NVDA is ernstig bezorgd over deze ontwikkeling en zit niet stil.

Extra data cursus Stagebegeleiding

Er zijn extra data beschikbaar voor de cursus Stagebegeleiding vanwege de grote interesse. Ook voor de verdiepingstraining zijn extra plaatsen beschikbaar!

Stageconferentie: denk jij mee?

Het doel van deze conferentie is het bespreken van ideeën om het tekort aan stageplaatsen aan te pakken. We zijn op zoek naar doktersassistenten die mee willen denken.

Stageplaatsen speerpunt voor NVDA

Voorzitter Kees Gillis heeft tijdens de Week van Zorg en Welzijn tijdens de theatershow “de spil in de praktijk” in Den Bosch de aanwezige doktersassistenten gewezen op het belang van voldoende stageplaatsen.

Campagne ‘Nieuwe zorg, nieuwe kansen’ van start

Vandaag start de zoektocht naar 600 ervaren zorgprofessionals die een overstap willen maken naar de huisartsenzorg. Dit kan een stap zijn voor doktersassistenten die werkzaam zijn in andere werkvelden en toe zijn aan iets nieuws.

Contact

NVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg