• Home
  • Nieuws tags: nvdacongres

Nieuws

Jubileumfilm NVDA 60 jaar

Voor het zestigjarig bestaan van de NVDA maakten we een film, waarin doktersassistenten vertellen over hun vak en over de vereniging. Je hoort waarom zij zoveel van hun vak houden, waar ze trots op zijn en wat hun dromen zijn voor de toekomst.

Terugblik NVDA jubileumcongres 2023

Zaterdag 22 april vond in Bussum in Spant! het jubileumcongres van de NVDA plaats. Met ruim 950 doktersassistenten vierden we ons mooie vak en het zestigjarig bestaan van de vereniging. Een terugblik.

Gewaarmerkte kopie van je diploma nodig?

Tijdens het NVDA congres op 22 april 2023 kun je bij de KABIZ-stand je diploma doktersassistent laten waarmerken. Neem je originele diploma en een kopie van je diploma mee en kom langs bij de stand.

Dagvoorzitter NVDA Congres: Kees Tol

De dagvoorzitter van het NVDA congres op 22 april is presentator, producer en acteur Kees Tol, bekend van onder andere The Dream, De 3 Sterren Camping en Homeward Bound.

Swingende afsluiting NVDA congres 2023

We sluiten het NVDA congres 2023 swingend af met een optreden van OG3NE, de meidenband van de zussen Lisa, Amy & Shelley met hun harmonieuze vocale kwaliteiten. Ben jij er ook bij?

NVDA 60 jaar jubileumcongres

In 2023 bestaat de NVDA 60 jaar. Al 60 jaar komen we op voor jullie belangen. Dat vieren we met een jubileumcongres op zaterdag 22 april 2023. Je bent van harte welkom! Ben je er ook bij?!

Webinar 3 november NVDA on air

De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.45 uur. Leer in workshop 1 goed te slapen en laat je in workshop 2 meevoeren in de hormonale rollercoaster van de vrouw. Meld jij je ook aan? 

Webinar NVDA On Air 2021: de nabeschouwing

Jeuk? HPV? Covid-19? Tijdens het webinar NVDA On Air kwamen deze en nog veel meer onderwerpen aan bod! Het was een informatieve en leerzame webinar. Bedankt voor de aanwezigheid tijdens het webinar! We hebben al 150 evaluaties ontvangen. Het gemiddelde totaalcijfer voor het webinar is een 7,7. Daar zijn we blij mee!

On air tijdens het NVDA-webinar op 18 november 2021

De NVDA gaat on air! De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 18 november van 19:30-22:00 uur. Meld jij je ook aan? Je kunt het webinar live volgen vanuit jouw (bureau-)stoel, alleen of met collega’s.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg