• Home
  • Nieuws tags: covid19

Nieuws

Webinar NVDA On Air: de nabeschouwing

Jeuk? HPV? Covid-19? Tijdens het webinar NVDA On Air kwamen deze en nog veel meer onderwerpen aan bod! Het was een informatieve en leerzame webinar. Bedankt voor de aanwezigheid tijdens het webinar! We hebben al 150 evaluaties ontvangen. Het gemiddelde totaalcijfer voor het webinar is een 7,7. Daar zijn we blij mee!

Boostercampagne zorgpersoneel

De boostervaccinatieronde voor zorgverleners in de huisartsenzorg start binnen enkele weken en vindt plaats in ziekenhuizen verspreid over het land. Huisartsen en zorgpersoneel van huisartsenpraktijken en huisartsenposten vallen hieronder.

Zorgbonus binnenkort uitgekeerd

Binnenkort kunnen meer dan een miljoen zorgverleners een zorgbonus van zo’n 385 euro tegemoetzien. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) maandag 25 oktober bekendgemaakt.

Zorgen van huisartsen over welzijn team

Huisartsen zitten met de handen in het haar om de bezetting van hun praktijk rond te krijgen en de hoge werkdruk. Ze zijn trots op hun veerkracht en die van hun team en maken zich zorgen over hun welzijn. De NVDA herkent deze uitkomsten van het LHV-onderzoek.

Live uitzending Covid-19-vaccin dilemma’s

Het RIVM, de FMS, de GGD-GHOR en het NHG faciliteren samen met MedischeScholing.nl een gratis landelijke live-uitzending voor alle zorgprofessionals. Woensdag 22 september van 20.00 tot 21.15 uur.

NVDA in NOS radio 1 Journaal

NVDA-voorzitter Kees Gillis sprak in de uitzending van NOS Radio 1 Journaal over wachttijden, korte lontjes bij patiënten en over werkdruk bij doktersassistenten.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg