• Home
  • Nieuws tags: covid19

Nieuws

Webinar ‘De zin en onzin van vaccineren’

De Nederlandse Influenza Stichting (NIS) organiseert samen met met brancheorganisaties in alle sectoren van de zorg en organisaties van zorgprofessionals een gratis webinar over vaccinatie van zorgverleners op woensdag 27 september 2023 van 19.30 – 20.30 uur.

Bezettingsproblemen door hoge uitval in de huisartsenzorg

De hoge coronabesmettingscijfers leiden tot veel uitval van huisartsen en de medewerkers in de huisartsenzorg. De hoge uitval van personeel leidt tot bezettingsproblemen, dat is onvermijdelijk. De NVDA hoort uiteraard ook de verhalen van haar leden.

Onderzoek naar aard en impact van Long COVID

In opdracht van C-support start Erasmus MC een grootschalig onderzoek naar de aard en impact van Long COVID op patiënt en maatschappij. Een deel van de mensen die besmet raakt met COVID-19 houdt aanhoudende gezondheidsklachten.

C-support en Long COVID

Tijdens het webinar  NVDA On Air hebben velen van jullie al kennis gemaakt met C-support. C-support heeft de afgelopen maanden een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zij zijn er in geslaagd hun team in korte tijd uit te breiden met tientallen nazorgadviseurs die verspreid over heel Nederland Long COVID patiënten ondersteunen.

Webinar NVDA On Air 2021: de nabeschouwing

Jeuk? HPV? Covid-19? Tijdens het webinar NVDA On Air kwamen deze en nog veel meer onderwerpen aan bod! Het was een informatieve en leerzame webinar. Bedankt voor de aanwezigheid tijdens het webinar! We hebben al 150 evaluaties ontvangen. Het gemiddelde totaalcijfer voor het webinar is een 7,7. Daar zijn we blij mee!

Boostercampagne zorgpersoneel

De boostervaccinatieronde voor zorgverleners in de huisartsenzorg start binnen enkele weken en vindt plaats in ziekenhuizen verspreid over het land. Huisartsen en zorgpersoneel van huisartsenpraktijken en huisartsenposten vallen hieronder.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg