• Home
  • Nieuws tags: covid19

Nieuws

Brief minister en praktijk sluiten niet op elkaar aan

Vandaag heeft de NVDA in een persbericht het onbegrip uitgesproken over het vaccinatieschema in het akkoord tussen huisartsen en het ministerie. Dat komt er op neer dat doktersassistenten pas half februari voor vaccinatie in aanmerking komen. Geen voorrang dus zoals de huisartsen, onbegrijpelijk!

Actuele informatie rondom COVID-19-vaccinatie

De afgelopen weken is de NVDA intensief betrokken geweest bij diverse overleggen met o.a. het RIVM, LHV en SNPG. We praten en denken mee over de uitvoering van de COVID-19-vaccinatie om de grote uitdaging  waar de huisartsenpraktijken en de doktersassistenten straks voor staan soepel te laten verlopen.

Meer dan 4.000 aanmeldingen bij het meldpunt

Bij ons NVDA-meldpunt vaccinatiehulp hebben zich al 4.017 doktersassistenten aangemeld (5 januari, 9.30 uur)! De NVDA opende dit meldpunt voor doktersassistenten die willen meehelpen bij de grootschalige landelijke vaccinatie tegen Covid19.

Actuele stand van zaken coronavaccinatie

Vandaag heeft de NVDA samen met NVvPO en NVvPM weer regulier overleg gehad met LHV, Ineen en NHG over de laatste ontwikkelingen rondom de grootschalige coronavaccinatie. Steeds meer wordt bekend, maar er blijven ook nog genoeg vragen.

Contact

NVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg