Word jij ons nieuwe bestuurslid? - NVDA

Word jij ons nieuwe bestuurslid?

Wil jij een verschil maken en een actieve rol spelen in de ontwikkeling van jouw beroep? Het NVDA-bestuur zoekt een gedreven bestuurslid dat klaar is om te groeien en te leiden. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Een bestuursfunctie vraagt om een investering in tijd, maar je krijgt er een hoop voor terug. Je krijgt de kans om te leren wat besturen inhoudt, om directe invloed uit te oefenen, om dieper inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het beroep en om je professionele netwerk te vergroten. Ervaring in besturen is niet vereist, maar de wil om te groeien en te ontwikkelen is essentieel.

Ons bestuur komt tien keer per jaar samen in Baarn, altijd op de eerste donderdag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur. Bovendien ontvang je een passende vergoeding voor je inzet en bijdrage.

Interesse? 

Heb jij interesse? Meer informatie over de bestuursfunctie vind je in het uitgebreide profiel op www.nvda.nl/bestuur.

Stuur je CV en motivatiebrief naar bestuurssecretariaat@nvda.nl of neem direct contact op met onze voorzitter, Linde Gonggrijp, via mobielnummer 06-52085232. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Procedure

Zodra we jouw CV en motivatiebrief hebben ontvangen, nemen we contact met je op en zal er een gesprek zijn met enkele bestuursleden en leden van de ledenraad.

Ben jij klaar om deel uit te maken van het NVDA-bestuur?

Met vriendelijke groet,

Linde Gonggrijp
Voorzitter NVDA