Actie: Maak je collega lid en ontvang zelf € 25! - NVDA

Actie: Maak je collega lid en ontvang zelf € 25!

Vanaf 7 maart hebben wij een speciale actie vanwege de Dag van de Doktersassistent. Als jij deze maand een collega lid maakt van de NVDA ontvang je zelf een cadeaubon van € 25. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

Jouw collega geniet voor € 115 (bij een automatische incasso) een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap zoals:

  • Gratis vakblad
  • Korting op scholing
  • Juridisch advies
  • Nieuws over beroepsontwikkelingen
  • Ontmoeting met vakgenoten
  • Een plek aan tafel bij verschillende cao’s

En jij krijgt een cadeaubon van € 25. Mooi toch? En ook nog: in de voor jou geldende cao staat dat de werkgever een deel van de contributie vergoedt. Laat je collega ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Doen!

Bestuur en Bureau NVDA

Meld je nu aan als lid

Krijg zelf een cadeaubon van € 25!

 

[su_button url=”https://www.nvda.nl/lidmaatschap/volledig-lidmaatschap/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Meld je nu aan als lid!” id=”” class=””]Meld je nu aan als lid![/su_button] [su_button url=”https://www.nvda.nl/collega2023/retour/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”DvdDA 2023: Krijg zelf een cadeaubon van € 25,-!” id=”” class=””]Krijg zelf een cadeaubon van € 25![/su_button]

Zie ook