Gratis kennis-webinar over leren in de zorg met AI - NVDA

Gratis kennis-webinar over leren in de zorg met AI

ChatGPT verovert de wereld in sneltreinvaart. Maar wat is ChatGPT eigenlijk? Hoe werkt het? En vooral: wat kan jíj ermee in je werk in de zorg? Buro StrakZ organiseert maandag 30 oktober (10.00 – 11.00 uur) een webinar over kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, AI).

In dit webinar delen ze toepassingen op het gebied van leren rondom digitalisering en digitale vaardigheden en zorgtechnologie. Denk bijvoorbeeld aan het generen van een quiz, het schrijven van een blog, evaluatievragen verzinnen, (leer)doelen formuleren, een methode vertalen naar jouw inhoud, handleidingen voor producten of applicaties en stappenplannen maken van digitale handelingen… En meer!

In dit webinar krijg je allerlei voorbeelden van toepassingen. En prompts waarmee je vol vertrouwen zelf aan de slag kunt met deze geweldige tool.

Ilona Boonsma en Suzanne Verheijden verzorgen dit webinar. Ilona is adviseur leren en ontwikkelen en voorloper en expert op het gebied van de inzet van ChatGPT in leren. Ze was L&D-professional van het jaar 2021 en vertaalt kennis en weten naar praktische tips.

Aanmelden

Meld je aan en je ontvangt een link om deel te kunnen nemen in Zoom.