Behoeftepeiling stoppen met roken. Denk je mee? - NVDA

Behoeftepeiling stoppen met roken. Denk je mee?

RookStopZorg, een initiatief van het Trimbos-instituut, onderzoekt in samenwerking met NVDA of doktersassistenten voor zichzelf een rol zien in het bevragen van roken en stoppen met roken. Doe je mee aan een behoeftepeiling?

Voor dit onderzoek zijn niet alleen antwoorden van doktersassistenten nodig, ook de antwoorden van stagiair(e)s zijn voor ons zeer belangrijk. Je kunt meedoen tot en met 19 oktober.

Doe je mee?

Het invullen van de vragen kost een paar minuten van je tijd. Jouw antwoorden worden uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt. De resultaten van de behoeftepeiling worden vertrouwelijk behandeld. Het is voor ons niet mogelijk om te zien wie welke antwoorden ingevuld heeft. De bevindingen van het onderzoek publiceren we later.

Indien je bereid bent mee te doen aan het onderzoek, verzoeken wij je vriendelijk om via de link de vragen en stellingen te beantwoorden. Neem rustig de tijd om de vragen en stellingen door te lezen en probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Er zijn geen goede of foute antwoorden.

Heb je nog vragen?

rookstopzorg@trimbos.nl

Bij voorbaat dank voor je medewerking.
RookStopZorg
Trimbos-instituut

Zie ook