NVDA podcast 'Huisartsenzorg is ook onze zorg!' - NVDA

NVDA podcast ‘Huisartsenzorg is ook onze zorg!’

Luister de NVDA-podcast over de huisartsenzorg. De toegankelijkheid van de huisartsenzorg staat op het spel. De druk op de huisartsenzorg móet worden aangepakt. Deze zomer maakt de overheid meerjarenplannen voor de zorg.

We laten samen een stevig geluid horen: we willen concrete, afdwingbare afspraken om de drukte te verminderen. In het belang van alle patiënten!

Deze podcast-aflevering is speciaal opgenomen voor de actie van 27 juni t/m 1 juli in samenwerking met diverse beroepsorganisatie uit de huisartsenzorg.

In deze podcast

In deze aflevering bespreekt Elisabeth van den Hoogen, bekend van www.debatdame.nl, met drie doktersassistenten wat het vak zo bijzonder en speciaal maakt, maar ook welke hindernissen er tegenwoordig zijn waardoor de huisartsenzorg steeds meer begint te verzuipen.

Nora Kwast, doktersassistent in Enkhuizen, Cheryl Veldkamp, doktersassistent in Amersfoort en bestuurslid van de NVDA en Leonoor Zwaag, doktersassistent Alkmaar praten niet alleen over de problemen in de huisartsenzorg, maar zeker ook welke oplossingen zij in gedachten hebben.

Je hebt een gratis MedischeScholing-account nodig om te luisteren. Je kunt je makkelijk registreren (invullen van een BIG nummer/KABIZ nummer is optioneel).

Andere podcasts

Kijk voor meer informatie over de actieweek op www.huisartseninactie.nl en luister ook de andere interessante podcastaflevering die hiervoor speciaal zijn opgenomen door de NVvPO, NVvPM en NAPA.

Kom op 1 juli 2022 van 14.00-16.00 naar het Malieveld in Den Haag om jouw stem te laten horen voor de huisartsenzorg!

Zie ook

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”11413″ order=”desc”]