Noodkreet stages - NVDA

Noodkreet stages

We kregen een een noodkreet van ROC Midden-Nederland voor stageplekken voor tweede- en derdejaars studenten doktersassistent! En deze opleiding is zeker niet de enige! Bied jij ook een stageplek aan?

Helaas is er niet alleen in de regio Utrecht een tekort aan stageplaatsen. Daarom heeft de NVDA een overzicht van stageplekken waarbij werkgevers en NVDA-studenten elkaar kunnen vinden.

Voor iedereen die een stage zoekt en een stage wil aanbieden!

ROC Midden-Nederland

ROC MN zoekt per direct stageplekken in de regio Utrecht. Projectleider gezondheidszorgcollege Marlies Kamperman: ‘Door het landelijke tekort aan doktersassistenten en stageplekken, hebben 30 studenten van onze opleiding doktersassistent (BOL) nog geen stageplek gevonden. Het gaat om twee dagen in de week.

Als je een plek aanbiedt, vragen we vervolgens de studenten in de regio te solliciteren. Je kunt dan zelf een aantal studenten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat er een mooie klik is! Voor vragen en informatie kun je met mij contact opnemen, m.kamperman@rocmn.nl of 06-43254104.’

Zie ook