Linde Gonggrijp nieuwe voorzitter NVDA - NVDA

Linde Gonggrijp nieuwe voorzitter NVDA

Vanaf 15 juni 2022 is Linde Gonggrijp de nieuwe voorzitter van de NVDA. De Ledenraad heeft ingestemd met de kandidaatstelling en daarmee is Linde benoemd tot voorzitter.

Linde (1963) heeft verschillende directiefuncties vervuld bij (beroeps)verenigingen. Zij is momenteel actief als Statenlid voor D66 in de provincie Noord-Holland, is penningmeester bij de Stichting Fractie en ze heeft zitting in de Raad van Advies bij het Project Cross Over.

Over Linde

Volgens Linde brengt ‘een goede voorzitter iets extra’s met zich mee: Extra’s waarmee de vereniging en haar leden verder komen. Ik wil graag bijdragen aan de positionering van het beroep doktersassistent én ervoor zorgen dat elke doktersassistent in Nederland de NVDA kent.

Linde: ‘Ik ben getrouwd, heb 2 studerende kinderen en in mijn vrije tijd ga ik graag wandelen. Ik ben een yoga-fan en maak graag dingen met mijn handen, zoals kleding naaien en breien. Daarnaast heb ik een boekenclub met vriendinnen en als ik soms wat tijd over heb, help ik mijn man in zijn kookstudio.’

NVDA

‘Ik hoop dat we samen de vereniging nog beter op de kaart kunnen zetten en zichtbaar maken wat de vereniging allemaal te bieden heeft. Graag maak ik snel met iedereen kennis.’

Welkom Linde en we wensen je heel veel plezier bij de NVDA!

Bestuur en bureau NVDA.

Zie ook