De coronacrisis als groeimoment: 2 nieuwe scholingen - NVDA

De coronacrisis als groeimoment: 2 nieuwe scholingen

Crisissen zijn ook groeimomenten en daar kunnen we gebruik van maken in deze corona-tijd. De NVDA en LHV werken hierin samen en bieden twee nieuwe scholingen aan.

Beide scholingen zijn online bijeenkomsten. NVDA- en LHV-leden krijgen korting.

Van “raar, naar en zwaar” naar een groeirijke doorstart in de coronacrisis

We kunnen ons nu beraden op wat ons helpt als praktijk en als team om doelmatig en efficiënt met externe druk (bijvoorbeeld van de Covid-pandemie) om te gaan? Hoe kunnen we gebruik maken van wat we nú meemaken? Welke lering trekken we daaruit?

[su_button url=”https://www.nvda.nl/lidmaatschap/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Naar de scholing” id=”” class=””]Van “raar, naar en zwaar” naar een groeirijke doorstart in de coronacrisis[/su_button]

Meer veerkracht, wendbaarheid en zelfredzaamheid in de coronacrisis

Wat helpt ons als individu en team om nu en in de nabije toekomst de draaglast te verminderen en onze draagkracht te vergroten? Hoe kunnen we effectief bijdragen aan het team en hoe kan het team ons ondersteunen?

Al die telefoontjes, ongeduldige patiënten met korte lontjes, al die (ernstig) zieken, zieke collega’s… Herken je dat? De draaglast is in deze corona-tijden vaak te groot voor onze draagkracht.

[su_button url=”https://www.nvda.nl/scholing/het-hoofd-koel-houden-voor-meer-veerkracht-wendbaarheid-en-zelfredzaamheid-in-de-coronacrisis/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”naar de scholing” id=”” class=””]Meer veerkracht, wendbaarheid en zelfredzaamheid in de coronacrisis[/su_button]

Let op

De genoemde tijden van de tweede (en derde) scholingsdagen wijken af. Dit gaat nog in overleg.

Zie ook