Update mei 2021 NVDA-meldpunt vaccinatiehulp - NVDA

Update mei 2021 NVDA-meldpunt vaccinatiehulp

De NVDA heeft een mailing verstuurd aan iedereen die zich heeft aangemeld voor het NVDA-meldpunt vaccinatiehulp over onze activiteiten rondom het meldpunt met een korte enquête.

Hoe gaat met het meldpunt en wat hebben we gedaan? En bijna dagelijks komen er nog aanmeldingen binnen op het meldpunt! Wij houden jullie via deze mailing graag weer op de hoogte van de ontwikkelingen.

[besloten]

Tijd voor een update over onze activiteiten en een enquête rondom het NVDA-meldpunt vaccinatiehulp.

Wat zijn jouw ervaringen?

We willen graag jullie ervaringen weten en of jullie daadwerkelijk benaderd door de GGD en aan het werk zijn.

De NVDA houdt een enquête onder degenen die zich hebben opgegeven bij ons NVDA-meldpunt vaccinatiehulp (waarvoor dank!).

Het vraagt een paar minuten en we behandelen de gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk.

Wat is er gebeurd sinds de vorige update?

We hebben inmiddels met bijna alle GGD-en contact gehad. Van 3 GGD-en tot nu toe nog geen enkele reactie. Dit ondanks diverse verzoeken tot contact, herinneringsmails en een formele (!) brief aan de directie.

Van de GGD-en waarmee we contact hebben, zijn er een paar die nog moeten aangeven of ze het bestand willen ontvangen. De rest heeft na het tekenen van een overeenkomst het bestand vertrouwelijk ontvangen. We blijven contact zoeken met de 3 GGD-en. We willen ook graag de laatste bestanden over kunnen dragen.

Meer informatie

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ post_type=”nieuws” taxonomy=”nieuws-tag” tax_term=”8572″ order=”dsc” orderby=”date”]

[/besloten]