• Home
  • NVDA-meldpunt vaccinatiehulp

NVDA-meldpunt vaccinatiehulp

NVDA-meldpunt voor extra hulp en ondersteuning bij de vaccinatiecampagne tegen Covid19.

Met de vooruitzichten van de grote aantallen vaccinaties tegen Covid19, komt er het komend half jaar een grote vraag naar bekwame zorgmedewerkers die kunnen injecteren. Hierop vooruitlopend lanceert de NVDA dit meldpunt vaccinatiehulp. Hier kunnen doktersassistenten met de gewenste ervaring met injecteren, zich melden.

De NVDA heeft overleg met de GGD gehad over dit meldpunt en zij maakt hier, indien nodig, graag gebruik van. De GGD treft nu voorbereidingen en inventariseert nog volop, ook hoeveel personeel in welke fase nodig is. Als de GGD een beroep doet op de NVDA, dan hebben wij alvast een groep doktersassistenten klaarstaan. Zo kunnen we snel schakelen bij de behoefte aan meer personeel.

Doktersassistenten weten wat injecteren is

Door een beroep te doen op ervaren doktersassistenten en stagiairs bouwt de NVDA een groep van zorgverleners op die niet opgeleid hoeft te worden. Zo zijn we geen extra tijd kwijt met opleiden.

Afspraken

  • De NVDA brengt de partijen bij elkaar vanuit maatschappelijk belang
  • De NVDA stuurt de verzamelde gegevens door naar de GGD, indien de GGD een beroep doet op de NVDA
  • De NVDA brengt doktersassistenten en de GGD bij elkaar en heeft slechts een bemiddelende een rol
  • De GGD gebruikt de verstrekte gegevens alleen voor de benadering van doktersassistenten voor deze vaccinatiecampagne tegen Covid19
  • Bij doorgeven van de gegevens is het aan de GGD om afspraken te maken over inzet en de eventuele beloning

Meld je aan

Ben je (student-)doktersassistent met ervaring in het geven van injecties? Wil je bijspringen tijdens de Covid19-vaccinatiecampagne? Meld je aan!

Na verzending zie je een bevestiging op de pagina. Later volgt nog een e-mail. Er is wat vertraging in de verzending van bevestigingsmails. De aanmeldingen komen binnen: de bevestiging duurt iets langer, maar volgt zeker!

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg