Onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg - NVDA

Onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg

Beschik je over de benodigde digitale vaardigheden voor je werk? Kom erachter in 15 minuten! Doe mee met het landelijk onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenzorg.

Digitalisering in de zorg is niet meer weg te denken. Maar alle oplossingen rondom applicaties, eHealth, zorgtechnologie en communicatieplatformen vragen wel wat van de zorgprofessional. Daarom heeft SSFH wij samen met medewerkers uit de huisartsenzorg een zelftest ontwikkeld. Daarmee kun je toetsen hoe digivaardig je zelf bent en wat je nodig heeft om die vaardigheden verder te verbeteren.

Wij nodigen je uit om mee te doen aan ons landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Vul de vragenlijst in of scan de QR-code. Dat kan tot 13 mei 2021.

De resultaten blijven privé en worden niet op persoonsniveau of teamniveau gepubliceerd. Wil je je eigen resultaten terugzien? Laat dan je e-mailadres achter.

Digivaardigheid

Met deze vragenlijst willen we onderzoeken hoe digivaardig de zorgprofessionals zichzelf en hun collega’s inschatten en waar de behoeften liggen om vaardiger te worden. Dat doen we in samenwerking met de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) die dit onderzoek mogelijk maakt. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we voor het ontwikkelen van producten en diensten waarmee u jouw digitale vaardigheden in jouw eigen tempo, op jouw eigen manier kunt verbeteren.

Gebruik de link naar de vragenlijst. Of scan de QR-code.

Eén op één interview?

Wil je meewerken aan een één-op-één interview? Laat je e-mailadres achter en vink aan dat je wilt meewerken aan een interview (in april of mei), dan nemen we via die weg contact met je op.

Nog vragen?

Heb je vragen over het onderzoek, neem contact op met info@digivaardigindezorg.nl.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Namens de Coalitie Digivaardig in de zorg,
Suzanne Verheijden, programmamanger Digitale vaardigheden en
Lotte Kortland, onderzoeker
en namens het SSFH, Giel Schikhof, fondsmanager

Zie ook