NVDA meldpunt vaccinatiehulp: Eerste bestanden overgedragen aan de GGD - NVDA

NVDA meldpunt vaccinatiehulp: Eerste bestanden overgedragen aan de GGD

Gisteren zijn de eerste bestanden met aanmeldingen overgedragen aan de GGD regio Utrecht en de GGD Hollands Noorden. Binnenkort gaan zij de doktersassistenten op de lijst benaderen De NVDA hoopt dat er nog snel veel GGD’en volgen die ook van ons bestand gebruik willen maken.

Doktersassistenten en triagisten hebben zich in de afgelopen weken massaal gemeld bij het meldpunt vaccinatiehulp omdat zij graag een bijdrage willen leveren aan de grootschalige vaccinatiecampagne.

NVDA en (overige) GGD-en nog in gesprek over overdracht bestanden

Dat de meesten van jullie nog niets hebben vernomen ligt aan het feit dat wij met diverse andere GGD’en in gesprek zijn over het overdragen van het bestand. De overdracht van het bestand aan de diverse GGD’en vraagt veel tijd. Dat ligt niet aan de NVDA, maar aan de tijd die een aantal GGD’en nodig hebben om tot een besluit te komen. Van de helft van de GGD’en hebben wij nog geen reactie ontvangen! Dat verklaart waarom een groot aantal van jullie nog niets gehoord hebben. De NVDA gaat gewoon door, want dit grote bestand met bekwame en gemotiveerde doktersassistenten mag niet (deels) onbenut op de plank blijven liggen.

Wordt vervolgd!

Zie ook