Ben jij de doktersassistent 3.0? - NVDA

Ben jij de doktersassistent 3.0?

Ben jij de olie in het raderwerk? Een initiatiefrijke, zelfkritische en proactieve doktersassistent met een prettige overtuigende omgangsstijl? Nog niet helemaal?!? Dan is de NVDAacademie-scholing ‘Doktersassistent 3.0? Krachtig in je werk’ iets voor jou!

Initiatief nemen, zelfkritisch zijn en proactiviteit: daar wil de NVDA je graag bij helpen met de nieuwe scholing ‘Doktersassistent 3.0: krachtig in je werk’. Er zijn 3 bijeenkomsten van deze scholing, op 18 mei, 1 juni en 23 juni, in Baarn van 10.00 – 17.00 uur.

Wil jij ook leren krachtdadig(er) te communiceren en anderen op een opbouwende manier positief beïnvloeden? Meld je dan nu aan voor deze scholing!

[su_button url=”https://www.nvda.nl/scholing/doktersassistent-3-0-krachtig-in-je-werk/” target=”self” style=”default” background=”#e60041″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” download=”” onclick=”” rel=”” title=”Meld je aan voor de scholing ‘Doktersassistent 3.0? Krachtig in je werk'” id=”” class=””]Doktersassistent 3.0: Meld je aan![/su_button]

Doktersassistent 3.0

Na versie 1.0 (verantwoordelijk voor de administratie) en 2.0 (bekwaam in medisch-inhoudelijke zaken en triage), zou je de huidige doktersassistent versie 3.0 kunnen noemen: initiatief nemen, zelfkritisch zijn en proactiviteit.

Zie ook